Amaran

Telefon

appstorize
26.54MB
Muat Turun
Muat Turun Stor 0 - 5
Versi 40.0.275948326 3 minggu yang lalu

Perihalan bagi Telefon

Tingkatkan pengalaman panggilan dan kawalan panggilan dengan mengemas kini apl Telefon untuk peranti Android 7.0 (Nougat) anda atau peranti yang lebih baharu. Anda akan mendapat Call Screen, panggilan video Google Duo, perlindungan spam dan ID pemanggil.

CALL SCREEN
Elakkan panggilan yang tidak dikehendaki - Saring spam, komplot dan panggilan lain yang tidak dikehendaki. Dapatkan transkripsi masa nyata dan sekat pemanggil yang tidak dikehendaki supaya anda tidak akan mendengar daripada mereka lagi. (Tersedia dalam bahasa Inggeris AS pada peranti Pixel)

PANGGILAN VIDEO GOOGLE DUO
Untuk membuat panggilan video satu dengan satu yang berkualiti paling tinggi, hanya ketik daripada log panggilan, carian atau kad kenalan. Tukar panggilan suara kepada panggilan video Duo dengan mudah menggunakan Google Duo yang telah dipasang dan diaktifkan.

PERLINDUNGAN SPAM DAN ID PEMANGGIL
Lihat amaran tentang pemanggil spam yang berkemungkinan dan laporkan panggilan yang mencurigakan untuk melindungi komuniti daripada telepemasar, penipu dan pengirim spam. Sekat nombor untuk menghalang mereka memanggil anda lagi.

MEL SUARA VISUAL
Semak mesej anda tanpa perlu memanggil mel suara - lihat, main balik dan padamkan mesej terus daripada apl Telefon dan muat turun audio ke peranti anda.

PAPARAN PANGGILAN MINI
Peralihan daripada panggilan akan mengecilkan skrin panggilan supaya skrin itu dapat dialihkan semasa membuat berbilang tugasan dalam apl lain.

Lihat lanjut

Penilaian Pengguna Stor untuk Telefon

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Bendera Telefon

trusted bendera
Berjalan dengan baik 0
needs licence bendera
Memerlukan lesen 0
fake bendera
Apl tiruan 0
virus bendera
Virus 0
appstorize avatar stor
appstorize Stor 21.84k 5.18M

APK maklumat tentang Telefon

Versi APK 40.0.275948326
Keserasian Android 7.0+ (Nougat)